Dalsland Swimrun

Nu startar vi ytterligare ett outdoorarrangemang!

Den 26 augusti går startskottet för Dalsland Swimrun mellan Akvedukten i Håverud och Bengtsfors centrum. Tävlingen är en provtävling inför huvudtävlingen som ska gå av stapeln i samband med Dalsland Kanals 150 års jubileum 2018.

Tävlingen skall sedan permanentas och ingå i Camp Dalslands arsenal av outdoortävlingar.

Banan går i och längs Dalslands kanal och dess vackra och spektakulära sjösystem. Vi kan utlova både en fysik utmaning och fantastisk naturupplevelse. Bansträckningen är inte riktigt klar än men den kommer att sträcka sig över ca 3 mil varav ca 4 km kommer att vara simning.

Antalet tävlande är satt till max 80 personer ( 40 par ) i klasserna är män, kvinnor och mix. 10 lag kommer att bjudas in och först till kvarn tillämpas på de övriga platserna.

Mer information om loppet och anmälan hittar du här! >>