Dalsland 
X-Trail

DELTAGARINFORMATION

Plats: Start och mål på Långevi idrottsplats i Bengtsfors.
Datum: 5 oktober, 2019
Incheckning: Ditt startkuvert kan hämtas från klockan 9:30 lördagen den 6 oktober. Du hämtar ditt startkuvert vid starten på Långevi idrottsplats i Bengtsfors. Hämta ut ditt startkuvert senast klockan 11:00. Vänligen ta med ditt startnummer som du fick i bekräftelsen vid anmälan. Startkuvertet innehåller nummerlapp och säkerhetsnålar. Nummerlappen ska fästas på bröstet.
Tidtagning: 
Gemensam starttid (masstart) och individuell tid i mål via chip på nummerlapp.

Vätskekontroller: Det finns vätskekontroll på 9, 13 och 22 km banorna. För 5 km banan finns det vid målgång. På vätskekontrollerna finns det vatten och sportdryck och vid målområdet finns det även bananer.
Mellantider: 
Det är en mellantid längs med korta och långa banan. Dessa är placerade vid depåerna. För Utmaningen är det också mellantid vid målområdet vid varvning.
Målgång:
Alla som fullföljer loppen får en medalj.
Prisutdelning: 
Första, andra och tredje plats i alla klasser får plakett och en premie av en lokal sponsor. Prisutdelningen äger rum vid start- och målområdet klockan 14:00.
Bryta loppet:
Om du väljer att bryta loppet måste detta meddelas till närmsta funktionär. Funktionärer finns vid vätskekontrollerna. 
Omklädning:
Omklädningsrum med dusch finns vid start- och målområdet. Du kan på eget ansvar lämna ombyte i omklädningsrummen. Det är också möjligt att lämna ombyte vid starten i Camp Dalslands trailer. Även här lämnas ombyte på eget ansvar.
Parkering: 
För er som kommer med bil till Bengtsfors finns det parkeringsmöjlighet på Långevi idrottsplats.

5 oktober

2019

___

22 km

13 km

9 km

5 km

___

 

Anmälan är öppen!