Dalsland 
X-Trail

dxt-1
Foto: Marie Leander

Välkommen 2 oktober 2021

Dalsland X-Trail (DXT) är ett terränglopp för löpare som älskar att springa på stigar i skogen. Loppet passar både elit, motionärer och alla andra som gillar att röra på sig.

Nytt för 2021… för er som inte önskar att springa och men ändå vara med och njuta av den vackra dalsländska naturen kan från och med i höst ha möjligheten att vandra (12 km), med några avstickare för UNDERBAR utsikt. Önskar du att vandra startar du två timmar tidigare.

Banalternativ
Utmaningen (22 km)
Långa banan (13 km)
Korta banan (9 km)
Dalsland X-Trail vandring (12 km)

 

deltagarinformation

Plats: Start och mål på Långevi idrottsplats i Bengtsfors.
Datum: 2 oktober, 2021
Incheckning: Ditt startnummer kan hämtas från klockan 9:00 lördagen den 2 oktober. Du hämtar ditt startnummer vid Camp Dalslands incheckningstält på Långevi idrottsplats i Bengtsfors. Hämta ut ditt startnummer senast klockan 11:00. Nummerlappen ska fästas på bröstet.
Efteranmälan: Du kan anmäla dig på plats mellan kl. 9.30-11.00. Betalning Swish eller kort. 
Tidtagning: Gemensam starttid (masstart) och individuell tid i mål via chip på nummerlapp.

Race Brief: All info inför lördagens lopp. Klicka på bilden till höger

Foto: Carolina Laurén

MINI-DXT FÖR BARN

Förra året sprang cirka 75 barn tillsammans innan starten för de vuxna. Alla barn är välkomna och tillsammans med Bengtsfors Gymnastikklubb hoppas vi att ni är många som kommer. Precis som tidigare får även barnen nummerlapp, medalj och en present när de kommer i mål. Vi har ingen startavgift och inte heller någon tidtagning på Mini-DXT.

Precis som för de vuxna så är det start och mål på Långevi idrottsplats i Bengtsfors och barnen startar cirka klockan 11:00. De kan välja mellan att springa 500 m och 1 km. Kom och anmäl barnen hos Bengtsfors Gymnastikklubb klockan 10:30 så att de hinner få en nummerlapp.

2 oktober

2021

___

22 km

13 km

9 km

12 km (vandring)

___

 

Anmälan är öppen!

Våra andra lopp