Den 6 juni firar vi nationaldagen med två härliga simpass. Inför Dalsland Swimrun gör vi en rivstart på sommaren med simträning tillsammans med simcoachen Eva Fridman från Göteborg.

Vi kommer köra två pass varav det ena riktar sig till dig som vill komma igång med simningen – lära dig grunderna i crawl och få lite tips och trix för att komma igång med simning och swimrun. Det andra passet vänder sig till dig som simmat mer, men kanske mest i bassäng och vill få lite bättre koll och större trygghet när det gäller simning i öppet vatten. Det kostar 150 kr per pass och vi har max 20 platser per pass. Anmälan sker via info@campdalsland.se och vi vill ha din anmälan senast 31 maj. 

Lite om dagen: Från Simcoachen kommer Eva Fridman. på simcoachens hemsida kan vi läsa: Löparen som hittade simningen och som älskar att tävla i tävlingsformen swimrun. ”Kärnan i mitt coachande är att jag brinner för att vara en bra pedagog och förklara på en nivå så att den jag coachar lätt förstår mening och mål med en övning. Mitt motto är: Information och kunskap leder till motivation att nå sina mål”. Eva är sjukgymnast i botten. Eva har stor vana av att leda grupper och även individer (pt). Evas största meriter är inom swimrun är bl.a. vinst i Öloppet 2013, vinst WetRockRace 2013, tredjeplats Utö Swimrun 2014. I löpning har hon sprungit 12 Göteborgsvarv, 6 maraton och den största merit är vinst i terrängloppet Risveden Terräng 2011.

Tider: 
Pass 1: Kl. 10-12 Kom igång med simning
Pass 2: Kl. 13-15 Teknik för dig som simmat mer

Pris: 150 kr per pass
Max 20 deltagare per pass – först till kvarn!

© 2018 All rights reserved Camp Dalsland