VÅRA SPONSORER

STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Camp Dalsland är en ideell förening som till stor del finansieras genom sponsorskap. Därför är vi både glada och tacksamma över att Dalslands bästa företag och organisationer stödjer vår verksamhet. Vill du och ditt företag bli en av våra sponsorer? Kontakta oss här nedan!

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Åre Extreme Challenge, 29 juni 2019

Åre Extreme Challenge är Nordens första och största multisport-tävling. Varje sommar sedan 1997 tar sig deltagarna i ÅEC från starten nedanför Tännforsen – på älv, över berg och utefter stigar – till målet på Åre torg. Eventet lockar över 600 deltagare och genomförs på nationalarenan för multisport: Åre!

  • 25 km kajakpaddling, fors- och sjöpaddling (alt. 18 eller 10 km)
  • 17 km bergslöpning
  • 30 km mountainbike

Eliten, som tävlar om prispengar, avverkar banan på strax under fem timmar. Samma bana klarar merparten av ”weekend warriors” på sex till tio timmar. Tävla solo, duo, eller som stafettlag.

Alliansloppet, 17-25 augusti 2019

Alliansloppet är seedningsgrundande till Vasaloppet och är en tävling som samlar såväl världselit som motionärer i samma lopp. Deltagarna kom från hela Europa och mer än 15 olika nationer är representerade. Under de fem dagarna genomförs också ett antal andra idrottsarrangemang, allt med fokus på att skapa ett evenemang där alla kan känna sig delaktiga; elit och motionär, gammal som ung.

VILL DU OCKSÅ BLI SPONSOR?

Som sponsor för Camp Dalsland kommer ditt företag att exponeras för tusentals människor under våra olika lopp och även här på hemsidan.

Vill du vara med och stödja vår verksamhet? Skicka ett mejl till oss i kontaktformuläret, så återkommer vi med mer information!