VÅRA SPONSORER

STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Camp Dalsland är en ideell förening som till stor del finansieras genom sponsorskap. Därför är vi både glada och tacksamma över att Dalslands bästa företag och organisationer stödjer vår verksamhet. Vill du och ditt företag bli en av våra sponsorer? Kontakta oss här nedan!

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

WEST SWEDEN ACTION WEEKS 3 AUGUSTI - 1 SEP 2019

West Sweden Action Weeks samlar loppen för dig som springer, paddlar, cyklar, simmar eller åker rullskidor. Vi bjuder på upplevelser och miljöer som slår våra deltagare med häpnad. Vi är en folkfest där alla får vara med, och där hållbarhet står i första led. Utmana dig själv!

Välkommen till Västsverige!

ÅRE EXTREME CHALLENGE - 29 JUNI 2019

Åre Extreme Challenge är Nordens första och största multisport-tävling. Varje sommar sedan 1997 tar sig deltagarna i ÅEC från starten nedanför Tännforsen – på älv, över berg och utefter stigar – till målet på Åre torg. Eventet lockar över 600 deltagare och genomförs på nationalarenan för multisport: Åre!

  • 25 km kajakpaddling, fors- och sjöpaddling (alt. 18 eller 10 km)
  • 17 km bergslöpning
  • 30 km mountainbike

Eliten, som tävlar om prispengar, avverkar banan på strax under fem timmar. Samma bana klarar merparten av ”weekend warriors” på sex till tio timmar. Tävla solo, duo, eller som stafettlag.

ALLIANSLOPPET ACTION WEEK 17-25 AUGUSTI 2019

Nations Challenge är ett unikt koncept som pågår under Alliansloppet Action Week. Utmaningen består i en idrottslig duell mellan de två ”ärkefienderna” Sverige och Norge. Nations Challenge välkomnar de bästa atleterna från Sverige och Norge. De tävlande består av både juniorer, elit, damer eller herrar. Tävlande från varje nation samlar poäng utifrån sin egen eller sitt lags prestation. Dessa poäng räknas sedan samman och slutligen står en nation som vinnare. Deltagarens nationalitet bestämmer vilket land som får poängen även om deltagaren tävlar för ett lag eller team från det andra landet.

De ingående sporterna kommer att bli spelplanen för hundratals tävlande med målet att vinna kampen! Dalsland Swimrun kommer vara en deltävling i Nations Challenge. Läs mer om de andra sporterna och hur du deltar hos Alliansloppet.

VILL DU OCKSÅ BLI SPONSOR?

Som sponsor för Camp Dalsland kommer ditt företag att exponeras för tusentals människor under våra olika lopp och även här på hemsidan.

Vill du vara med och stödja vår verksamhet? Skicka ett mejl till oss i kontaktformuläret, så återkommer vi med mer information!