Tävla om en CYKEL från Merida och en STARTPLATS till Dalsland XC!

Vi har i år igen förmånen att tävla ut en cykel från vår tävlingspartner Merida. I år är det: Big Nine Vasa Oxberg som står på spel. För att just du ska få möjligheten att plocka hem vinsten skall du göra tre enkla saker:
1) Gilla Camp Dalsland & Merida cyklar på FB
2) Gilla detta inlägg
4) Motivera med en kommentar varför just du ska cykla Dalsland XC på denna Facebook post.

Har du redan registrerat dig till Dalsland XC kan du absolut vara med och tävla. Vinner du, överlåter du bara startplatsen till din polare och tar cykeln med hem.

Det med smått: Tävlingen pågår till 15 mars. Camp Dalslands jury utser vinnaren när tävlingen är avslutad. Vi presenterar vinnaren 16 mars kl. 18.00 på vår facebooksida. Cykeln levereras till vinnare på plats i Bengtsfors under Dalsland XC 27 april. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

Foto: Images by Marie 👌

© 2018 All rights reserved Camp Dalsland