West Sweden Action Weeks – Training Camp. 

8-10 maj slår underbara TanumStrand i Grebbestad upp portarna för årets häftigaste träningshelg – West Sweden Action Weeks Training Camp. En helt ny typ av träningstillfälle där du frossar i kvalitativ träning, men där det också finns möjlighet att prova på uthållighetssporter som du kanske inte testat tidigare.

Sverige Springers programledare Andreas Odén och Anna & Emil Jönsson Haag är värdar för träningshelgen West Sweden Action Weeks Training Camp. Det blir en helg fullmatad med träning – ett pass fredag eftermiddag, dubbla pass lördag och ett pass söndag, dessutom bjuder några av helgens tränare på intressanta föreläsningar.

Boendet på TanumStrand i Grebbestad, i norra Bohuslän, håller högsta kvalitet. Du kan bo i stuga eller på hotellet. Välj det alternativ som passar dig, din familj eller ditt kompisgäng bäst.

Välkomna till årets mest varierade och stjärnspäckade träningshelg för motionärer!

 
PRISER TRAINING CAMP  8-10 maj

Ord. pris för dig som bor i stuga från 3 995:- per person
Ord. pris för dig som bor på hotellet från  4 395:- per person

EARLY BIRD
Boka 15 – 22 februari och betala endast:
För dig som bor i stuga från 3 495:- per pers*

För dig som bor på hotellet från 3 895:- per pers**

*Du kan bo i 4-bädds eller 6-bäddsstuga. TanumStrands 6-bäddsstugor har tre sovrum som kan användas som enkelrum. Gemensamt allrum och Wc/Dusch.
**Enkelrumstillägg på hotellet 600:- per person 

INNEHÅLL

Detta paket lämpar sig bäst om du anmäler dig själv eller ett sällskap där alla ska vara med på West Sweden Action Weeks Training Camp. 

  • Välkomstmiddag fredag
  • Frukost lördag, söndag
  • Lunch lördag, söndag
  • Middag med program lördag
  • Havsnära logi (stugor eller hotell)
  • Alla träningspass och föreläsningar
  • Lån av utrustning till vissa pass
  • Entré till inomhusbadet Stora Blå och gym

Möjlighet att boka till SPAentré med träningsrabatt för endast 250:- per person (Från 16 år)

Bokningen öppnar 15 februari

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

 

Träningspass att välja på

Nivåanpassade träningar

Varje träningstillfälle är nivåanpassat, så vare sig du vill ge allt du har i en sport som du behärskar till fullo, eller pröva på för första gången så finns det träning för dig. Samtliga sporter (traillöpning, paddling, swimrun, cykling och rullskidor) erbjuder avancerade pass och samtidigt tillfällen för nybörjare att testa en ny gren. Läs mer om passen längre ner.

Det är lopparrangörerna i West Sweden Action Weeks som bidrar med sina allra bästa tränare och coacher. Vad sägs om att åka rullskidor med Calle Halfvarsson, cykla med Mattias Reck, paddla med Danny Hallmén eller springa tillsammans med trailbröderna Backa. Dessutom kommer Anna och Emil Jönsson Haag delta i samtliga pass.

”Vi vill att så många som möjligt ska upptäcka glädjen med att röra på sig, och att få göra det tillsammans i den här miljön, med de här tränarna, det är inget annat än ett kanonupplägg”,
säger Anna & Emil Jönsson Haag.

 

TV-inspelning under helgen

I samband med West Sweden Action Weeks Training Camp spelar Sverige Springer in ett TV-program som sänds på Sportkanalen, TV4 Play, C More och på sverigespringer.se. Det proffsiga filmerna från TV-programmet får du ta del av under de gemensamma samlingarna.

”Det är svårt att hitta ett bättre sätt att kombinera träning på högsta nivå med möjligheten att prova på andra grenar och idrotter. Att få ge järnet tillsammans med några av landets mest meriterade och inspirerande tränare, och samtidigt ges möjlighet att invigas i andra sporter, och göra det tillsammans med likasinnade är i alla fall för mig en drömhelg”,
säger Andreas Odén som älskar att få utmana sig själv i nya sammanhang.

 

Träningspass att välja bland

Under West Sweden Action Weeks Training Camp kan du träna traillöpning, paddling, swimrun, cykling och rullskidor. Varje sport erbjuder pass i två olika nivåer – lätt för nybörjare och avancerat för mer erfarna utövare.

© 2018 All rights reserved Camp Dalsland