Dalsland X-Country kom­mer inte att genom­föras den 25 april 2020

Infor­ma­tion från Camp Dalsland med anled­ning av coro­n­aviruset (covid-19):

Dalsland XC kommer tyvärr inte att kunna genomföras 25 april som planerat. Detta har Camp Dalslands styrelse beslutat efter den senaste utvecklingen i Europa samt restriktioner från Regeringen och Folkhälsomyndigheten. Loppet ställs dock inte in, utan vi kommer flytta loppet till söndag 20.e september 2020. 

Förbjudet gällande sammankomster med fler än 500 deltagare gäller från och med torsdag 12 mars och tillsvidare. Utöver kraven från myndigheterna, vill vi på detta sätt bidra till att minska risken för spridning av viruset och det förväntade trycket på vårt sjukvårdssystem. Vi hoppas att ni har förståelse för vårt beslut.  

Du som har köpt startplats till Dalsland XC 25 april, får givetvis behålla din startplats till hösten 2020. Har du inte möjlighet att delta hjälper vi dig med en gratis namnändring om du säljer din startplats. Vill du hellre flytta din startplats till Dalsland XC 2021 är det också möjligt att göra detta kostnadsfritt. Loppet är planerat till helgen 5-6 juni 2021. Vill du flytta din startplats till 2021 behöver vi den informationen senast 31/7-2020. No show på loppet 20.e september 2020 ger inte automatiskt en ny startplats 2021. 

Varmt välkomna til Dalsland XC efter sommaren. // Camp Dalsland

© 2018 All rights reserved Camp Dalsland