Dalsland Kanotmaraton kom­mer inte att kunna genomföras som planerat den 8 augusti 2020

Information från Camp Dalsland med anledning av coro­n­aviruset covid-19:

Dalsland Kanotmaraton kommer tyvärr inte att kunna genomföras 8 augusti som planerat. Detta har Camp Dalslands styrelse beslutat efter den rådande situationen med Covid-19. 

Rekommendationerna är tydliga. Stanna hemma, res ej för långt. Dock förstår vi att det är många som sett fram emot och tränat inför Dalsland Kanotmaraton och vi erbjuder alla som är anmälda att delta på egen hand i hemmavatten istället. Det du ska göra är att logga 45 km paddling inkl. två lyft på minimum 50 m vardera mellan 7-9 augusti 2020. Efter ditt ”lopp” laddar du upp din loggning hos oss och vi kommer efter helgen presentera en deltagarlista samt skicka en medalj hem till dig. Är du inte anmäld till Dalsland Kanotmaraton 2020, så kan du anmäla dig till denna hemmautmaning på hemsidan. Det kostar 100 kr.  

Du som har köpt startplats till Dalsland Kanotmaraton 8 augusti 2020, får givetvis behålla din startplats till  2021 samt delta i hemmautmaningen. Har du inte möjlighet att delta 2021 hjälper vi dig med en gratis namnändring om du säljer din startplats. 

 

Vi hoppas att vi ses digitalt 2020 och på återseende i det Dalsländska sjösystemet 2021. // Camp Dalsland

© 2018 All rights reserved Camp Dalsland