Tävlingsinformation 

Dalsland Kanotmaraton hemmautmaning

Den 8-9 augusti är det dags för Dalsland Kanotmaratons hemmautamaning.  

På grund av den rådande situation och de medföljande restriktionerna anordnas ett hemmalopp. 

Alla som är anmälda till 2020 års upplaga av DKM och väljer att delta i 2021 års upplaga har automatiskt en startplats i hemmautsmnignen. Är du inte anmäld till DKM kan du anmäla dig endast till hemmautamningen på vår hemsida. Det kostar 100 kr. Det du ska göra är att logga 45 km paddling inkl. två lyft på minimum 50 m vardera mellan 8-9 augusti 2020. Efter ditt ”lopp” laddar du upp din loggning hos oss och vi kommer efter helgen presentera en deltagarlista samt skicka en medalj hem till dig. 

Om du paddlar DKM´s banan (nya eller gamla) måste du hämta ett klistermärke, hos turistbyrån i Bengtsfors, att sätta på din kanot. Klistermärket visar att du är med i DKM´s hemmautmaning och du har på så vis möjlighet att lyfta och gå bredvid slussarna. Alla som paddlar någon av DKM´s banor hämtar också sin medalj på turistbyrån efter avslutat lopp. 

Nedan visas hur du laddar upp ditt lopp.

  1. Du loggar in på din egen profil på EQ Timings hemsida. (Där du anmälde dig till loppet). 
  2. Väljer fliken Self Timing.
  3. Då får du upp ett fönster som du ser nedan. Har man anmält flera personer så får man välja vems tid som ska registreras – Vi har i detta exempel valt Crister.
  4. Klicka på det inringade plustecknet. 

5. Här skriver du in tiden enligt HH-MM-SS (det resultat man har) Röd Pil

6. Alternativt så laddar du upp det GPX-spår som man har för sin aktivitet – Grön Pil (rekommenderas!)

7. Tryck på spara och vänta en liten stund, så kommer resultatet.

Tänk på att mäta lite längre än det önskade 45 km då det inte är givet att spåret blir 45 km bara för att det står 45.00 på klockan. Rekommenderas att redovisa ett spår som är 45.200 för att få alla meter.

Lycka till!

© 2018 All rights reserved Camp Dalsland