Dalsland X-Country 20 september är inställt

Infor­ma­tion från Camp Dalsland med anled­ning av coro­n­aviruset (covid-19):

Corona/Covid -19 har återigen visat sig vara den som sätter dagordningen för aktiviteter, event och tävlingar. Det är med blandade känslor som vi måste meddela att Dalsland X-Country inte kommer att genomföras under 2020. Vi har väntat in i det sista och hoppats på att det skulle ges möjlighet. Men med en månad kvar är vi tvungna att ta beslutet om att ställa in årets lopp. 

Utifrån detta dyker det säkert upp några frågor hos er. 

Varför har ni väntat så länge med att ställa in? Då många förberedelser var gjorda till vårens lopp och vi har en solid och trygg funktionärsstab i ryggen, värderade vi att på relativt kort tid hade möjlighet att genomföra loppet. Men nu kan vi inte vänta längre. Både för er skull och för alla som är involverade frivilligt i loppet. Vi välkomnar er istället till 2021. 

Varför arrangerar ni inte loppet med startgrupper med max 50 i varje? Det är inte bara start- och målområdet som omfattas av 50 personers regeln, utan det är hela bansträckningen. Vilket innebär att den första startgruppen måste gå i mål innan vi kan starta den nästa.  Med en 60 km lång bana inkl. vägvakter blir det för oss en omöjlighet. 

Vad gör jag med min startplats? Camp Dalsland erbjuder alla som är anmälda till Dalsland X-Country fyra alternativ. 

1) Du behåller din startplats till 2021. Datum för Dalsland X-Country planeras till söndag 30 maj 2021.
2) Du säljer/ger din startplats till någon annan 2021. Namnändring är gratis.
3) Du får din startavgift återbetalad. Vi behåller 100 kr i administrationsavgift. Återkoppla med kontodetaljer till info@campdalsland.se. Ange ”Återbetalning” i subjektet. Du ansöker om återbetalning senast 30 november 2020. Därefter flyttas din startplats automatiskt till 2021.
4) Du skänker din startavgift till den ideella föreningen Camp Dalsland.

Vi hoppas på er förståelse och vi ser fram emot att åter välkomna er till Dalsland och Bengtsfors.  

Vänliga hälsningar
Camp Dalsland

För frågor? Tveka inte att kontakta oss: info@campdalsland.se  

© 2018 All rights reserved Camp Dalsland