Dalsland Gravel Race

Dalsland X-Country 29 maj flyttas till 18 september

”Du har en strategi, tills du står i en pandemi”

Det är lite deja vu över denna information, då vi redan skickat ut liknande ett par gånger innan. Men som ni säkert förstår så påverkar fortfarande Corona och de medföljande restriktioner vår verksamhet och vår möjlighet att genomföra motionslopp. I höstas när vi valde att flytta loppet till våren, hade vi stora förhoppningar om att det skulle vara möjligt att genomföra loppet. Vi flyttade dessutom datum till slutet av maj för att vara på den säkra sidan. Som det ser ut i nuläget kan vi inte genomföra loppet 29 maj som planerat. Därför har vi valt att flytta loppet till lördag 18 september 2021. 

Men… Vi vet ju att många är sugna på att cykla och träffas. Därför erbjuder Camp Dalsland guidade genomcyklingar på långa banan den 29 maj 2021. Vi grupperar oss i grupper om max 8 deltagare. Grupperna fördelas efter tempo. Camp Dalsland bjuder på lunch längs banan och en sandwich eller liknande vid mål. Mer information om guidade cykelturer längre ned. 

Vad gör jag som anmäld med min startplats nu när det är nytt datum? Camp Dalsland erbjuder alla som är anmälda till Dalsland X-Country fyra alternativ. 

1) Du behåller din startplats till 18 september.
2) Du säljer/ger din startplats till någon annan. Namnändring är gratis.
3) Du får din startavgift återbetalad. Vi behåller 100 kr i administrationsavgift. Återkoppla med kontodetaljer till info@campdalsland.se. Ange ”Återbetalning” i subjektet. Du ansöker om återbetalning senast 31 maj 2021. Därefter flyttas din startplats automatiskt till 2021.
4) Du skänker din startavgift till den ideella föreningen Camp Dalsland.

Vi hoppas på er förståelse och vi ser fram emot att åter välkomna er till Dalsland och Bengtsfors.  

 

Guidad cykling Dalsland X-Country 57 km

Härmed bjuder vi in till guidade genomcyklingar av den långa bansträckningen av Dalslanad XC. Det är 70 platser, så det är helt enkelt först till kvarn. Dock måste man anmäla sig via vår hemsida, så att vi får fullständig koll på hur många vi blir och att grupperna kan delas upp på försvarligt vis med hänsyn till smittspridning och att vi inte överskrider församlingsförbudet.

Det är möjligt att anmäla sig till följande tidsintervaller och tempo: 
start kl. 10.00 (4 h)
start kl. 10.15 (3,5 h)
start kl. 10.30 (3 h)
start kl. 10.45 (2,5 h)

Under genomcyklingen bjuder Camp Dalsland på en enklare lunch utmed banan, samt något att äta och dricka (portionsanrättat att ta med) vid målgång. Camp Dalsland har inte möjlighet att erbjuda duschmöjligheter. 

För att delta i guidade cykelturer den 29 maj, anmäler du dig via hemsidan. Det kostar 200 kr per person och då ingår mat och dryck. 

Vänliga hälsningar
Camp Dalsland

För frågor? Tveka inte att kontakta oss: info@campdalsland.se  

 

© 2018 All rights reserved Camp Dalsland