foto: Marie Leander, Images by Marie

Dalsland Swimrun – ”Bengtsfors citysprint”

Ja, de nya restriktionerna gör det möjligt! I varje fall i en liten skala, på ett annat vis. Nu öppnar vi anmälan till Dalsland Swimrun – Bengtsfors citysprint. 

Varmt välkomna till Bengtsfors och till en miniversion av Dalsland Swirmrun. Det har varit osäkert länge huruvida om loppet skulle bli genomförbart eller inte. Men nu ser vi ljuset i tunneln… vi får samlas fler och helt upp till 150 personer vid tävlingsarrangemang. Yes! Därmed öppnas vi anmälan och loppet går av stapeln lördag 17 juli 2021. 

Men… vi vet samtidigt att simhallarna har varit stängda länge och simträningen kanske inte ligger i lika fin fas som löpträningen. Vi hoppas att med lite kortare simsträckor göra ett swimrunlopp möjligt. Totala löpdistansen beräknas till ca 10 km och simningen till ca 1 km, med längsta simsträcka på 150 m. Det betyder att vi förhoppningsvis kan välkomna alla – Både er som vill testa swimrun för första gången, er som inte hunnit träna så mycket och såklart alla er som är tränade. Vi hoppas att ni saknat tävlande lika mycket som vi. 

Upplägget kommer se lite annorlunda ut jämfört med Dalsland Swimrun tidigare år. 

  • Start och mål i Centralparken i Bengtsfors
  • Distans: 10 km löpning, 1 km simning
  • Endast singelklasser: dam och herr
  • Starttid: kl. 19.00 den 17.e juli 2021
  • Startavgift: 200 kr per person
  • Max 150 personer inkl. funktionärer

Anmäl dig på hemsidan idag!

Vänliga hälsningar
Camp Dalsland

För frågor? Tveka inte att kontakta oss: info@campdalsland.se 

 

© 2018 All rights reserved Camp Dalsland