Dalsland Kanotmaraton flyttas till 2022

”Du har en strategi, tills du står i en pandemi”

Det är lite deja vu över denna information, då vi redan skickat ut liknande förra året. Men som ni säkert förstår så påverkar fortfarande Corona och de medföljande restriktioner vår verksamhet och vår möjlighet att genomföra ett så stort lopp som Dalsland Kanotmaraton är. Jo, visst är det så att restriktionerna lämpas en aning, men tyvärr inte tillräckligt för att vi ska ha möjlighet att genomföra loppet. Vi kan omöjligt sia om hur det kommer se ut i augusti, kanske det går?… men vi måste ta beslutet nu och det betyder att vi flyttar loppet till lördag 13 augusti 2022. 

Men… Vi vet ju att många är sugna på att paddla, testa den nya bansträckningen och träffa andra paddlare. Därför erbjuder Camp Dalsland guidade paddlingar på DKM 2.0. banan lördag den 14 augusti 2021. Vi fördelar oss i olika startgrupper utifrån tempo. Camp Dalsland bjuder på lunch längs banan och en sandwich eller liknande vid mål. Mer information om den guidade paddlingen längre ned. 

Vad gör jag som anmäld med min startplats nu när det är nytt datum? Camp Dalsland erbjuder alla som är anmälda till Dalsland Kanotmaraton fyra alternativ. 

1) Du behåller din startplats till 13 augusti 2022.
2) Du säljer/ger din startplats till någon annan. Namnändring är gratis.
3) Du får din startavgift återbetalad. Vi behåller 100 kr i administrationsavgift. Återkoppla med kontodetaljer till info@campdalsland.se. Ange ”Återbetalning” i subjektet. Du ansöker om återbetalning senast 31 juli 2021. Därefter flyttas din startplats automatiskt till 2022. Vi återbetalar startavgifter under första veckan av augusti. 
4) Du skänker din startavgift till den ideella föreningen Camp Dalsland.

Vi hoppas på er förståelse och vi ser fram emot att åter välkomna er till Dalsland och Bengtsfors.  

Guidad paddling av Dalsland Kanotmaraton 45 km

Härmed bjuder vi in till guidad paddling av Dalslanad Kanotmaraton. Det är 150 platser. Evt. kan detta höjas om restriktionerna lämpas. Du anmäler dig via vår hemsida, så att vi får fullständig koll på hur många vi blir och att grupperna kan delas upp på försvarligt vis med hänsyn till smittspridning och att vi inte överskrider församlingsförbudet.

Det är möjligt att anmäla sig till följande tidsintervaller och tempo: 
start kl. 9.00 (5 h)
start kl. 9.15 (6 h)
start kl. 9.45 (7 h)

Under den guidade paddlingen bjuder Camp Dalsland på en enklare lunch utmed banan, samt något att äta och dricka (portionsanrättat att ta med) vid målgång. Camp Dalsland har inte möjlighet att erbjuda duschmöjligheter. 

För att delta i den guidade paddlingen den 14 augusti 2021, anmäler du dig via hemsidan. Det kostar 200 kr per person och då ingår mat och dryck. 

Vänliga hälsningar
Camp Dalsland

För frågor? Tveka inte att kontakta oss: info@campdalsland.se 

© 2018 All rights reserved Camp Dalsland